Publicitat exterior Barcelona

83

De la població de Barcelona veu setmanalment publicitat exterior

L’exterior és el millor mitjà per a potenciar i donar visibilitat als negocis locals a Barcelona i Clear Channel disposa de l’oferta més completa de la zona. A més, la publicitat exterior arriba cada vegada a més gent. Segons l’EGM (Estudi General de Mitjans), el 83% de la població de Barcelona veu setmanalment publicitat exterior, enfront del 53% de la ràdio i del 26% de la premsa.

Referente de publicidad exterior en Barcelona

Som l’empresa referent de publicitat exterior a Barcelona i tenim les millors alternatives per a potenciar els negocis, podent adaptar les nostres propostes a qualsevol pressupost en campanyes de curta o llarga durada i de qualsevol àmbit, des d’un carrer o barri fins a tota Barcelona i l’àrea metropolitana.

I tot això amb un servei integral, en el qual t’ajudem des de la selecció dels millors suports publicitaris que necessiti el teu negoci fins a la producció dels cartells, passant per les propostes creatives. Tot inclòs per a donar major visibilitat a la teva campanya sense cap complicació.

La nostra oferta de productes inclou totes les marquesines publicitàries de Barcelona i de molts municipis de l’àrea metropolitana, però també moderns suports digitals al carrer i en 7 centres comercials de la província de Barcelona, en els quals la creativitat en moviment fa encara més efectiva la publicitat.

Suports publicitaris

Si vols conèixer més sobre la publicitat exterior, com podem ajudar-te o demanar un pressupost, envia un correu electrònic a amkuhnel@clearchannel.es

Correu electrònic
Publicitat exterior Barcelona

Marquesines

ins del mobiliari urbà publicitari de Barcelona, les marquesines són un suport caracteritzat perquè les seves ubicacions aconsegueixen alts índexs d’audiència, impactant eficaçment tant a conductors com a vianants.

Publicitat exterior Barcelona

Mobiliari urbà digital

Aquests suports, estratègicament ubicats en zones de Port Vell, Gràcia i Diagonal, ofereixen una comunicació moderna i impactant, a més de flexible, gràcies a la tecnologia digital que permet usar il·limitades creativitats diferents per hores, dies de la setmana, etc.

Publicitat exterior Barcelona

Centres comercials

Els nostres nous suports y pantalles digitals de centres comercials es troben en entorns on els consumidors estan molt receptius. A més, com es pot emetre publicitat amb moviment, aquesta crida molt més l’atenció. A la província de Barcelona tenim 7 centres comercials amb pantalles digitals:

  • Centre Comercial Llobregat Centre
  • Centre Comercial Parc Vallès
  • Carrefour Cabrera
  • Carrefour Prat
  • Carrefour Manresa
  • Carrefour Vallès Terrassa
  • Carrefour Badalona
¿Quieres saber más?

Ponte en contacto con nosotros para solicitar más información.

Carretera Nacional 152Z KM14,900
08130 Santa Perpetua de la Mogoda

Política de Privacidad y Cookies   |   Términos y Condiciones  |  Danos tu opinión

© 2018 Clear Channel España.